Exit

Op zaterdag 22 oktober 2022 vertoont Drive In Bioscoop Den Bosch om 15:00 uur een leuke Halloween film die je vanuit je eigen auto kunt beleven. In samenwerking met de gemeente ‘s-Hertogenbosch is deze film (bijna*) gratis te bezoeken. Kom zo mooi mogelijk in Halloween stijl verkleed naar de film en versier ook je auto. De jury zal aan het einde van de film de bekendmaken wie het mooiste versierd is en een gratis autoticket wint voor de eerstvolgende Drive In Bioscoop editie!

Als je deze film wilt bezoeken adviseren we om gelijk een autoticket te bestellen, gezien er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is en de animo erg groot is!
Deze NL gesproken Disney film is voor het hele gezin (6+) en is een klein beetje spannend maar volledig in Halloween stijl.

Hoe bestel je jouw autoticket voor de scary kids movie?

  • Ga naar https://www.driveinbioscoopdenbosch.nl/tickets
  • Kies 1x “AUTO TICKET SCARY KIDS MOVIE 22 OKT om 15:00 uur”
  • Vul de volgende actiecode in: SCARYKIDS2022
  • Rond nu de bestelling verder af en je ontvangt je het ticket digitaal in je mailbox.

*We vragen een kleine eigen bijdrage van € 2,50 (excl. € 1 reserveringskosten) voor een autoticket om te voorkomen dat bezoekers niet komen opdagen en anderen dan geen gebruik kunnen maken van deze film actie. Voor de eigen bijdrage krijgt elke auto wel een zak popcorn en een drankje aangeboden!

Zie we jullie samen met je broertje/zusje/vriendjes tijdens de familiefilm op zaterdag 22 oktober om 15:00 uur? Tot dan, Team Drive in Bioscoop Den Bosch

Meer info vind je op https://www.driveinbioscoopdenbosch.nl/

Close
Go top